Stilrådgivning för kvinnor och män

Har du tröttnat på flyktiga modetrender och är ute efter en hållbar klädstil? Har du har svårt att hitta kläder som passar? Vill du veta vad du verkligen passar i för att undvika onödiga och dyra felköp? Eller behöver du en uppdaterad jobbgarderob? Oavsett anledning är en stilkonsultation bästa sättet att börja ”hitta hem” i sin stil.

Jag utgår från dina individuella förutsättningar och behov och genom stilsäkra och ärliga tips och råd hittar du självförtroendet i din stil. Efter konsultationen blir det enklare, billigare och kanske till och med roligare att handla kläder. Dessutom kommer du se bättre ut och skapa ett allra bästa första intryck!

Jag jobbar utifrån ett s.k. Stilpaket, där vi går igenom olika steg för att du ska få med dig så mycket som möjligt av stilrådgivningen.

Stilpaket

Vi börjar med en grundläggande stilanalys där vi utgår från din personlighet, livstil, ditt arbete och hur din kropp ser ut. Du får vägledning kring klädstil och vilka snitt, längder, modeller och skärningar som passar dig bäst. Du får en personlig stilfolder där samtliga tips och råd finns sammanfattade.
Därefter får du reda på vilka färger som passar och framhäver dig bäst. Du får en personlig färgskala/färgplånbok där alla dina färger på kläder och accessoarer framgår. Du får konkreta råd om hur färgerna kan användas och koordineras.
Efter det genomför vi en garderobsinventering- och planering. Du får en bedömning av din nuvarande garderob, förslag på vad du kan rensa ut, idéer på nya kombinationer och användningsområden i din befintliga garderob samt förslag på vad du behöver komplettera med för att garderoben ska bli så och användbar som möjligt.
Till sist ger vi oss ut i butikerna för att under två timmar göra personal shopping. Jag hjälper dig att leta fram plaggen som verkligen passar dig, plagg valda utifrån dina förutsättningar, behov och plånbok.