Referenser

”Jag har en hel del kläder, men ändå så tyckte jag ofta att jag inte hade något att ta på mig. I mitt jobb behöver jag kunna växla mellan strikta kostymdagar till mer informella ”causual” dagar – men hela tiden med en personlig och professionell touch. Kristina och Core Image Sthlm har hjälpt mig finna min stil i alla lägen samt framför allt lärt mig hur jag kan få bättre använding av min redan befintliga garderob. Nu har jag alltid något att ta på mig. ”

Nanette Brink, VD, Sweden HR Group

 

”Att som egen företagare komma fram till vad mitt varumärke står för krävdes en hel del jobb. Att sen lyfta fram min personliga klädstil så den stämmer med mitt varumärke var svårt. Därför är jag tacksam att jag träffade Kristina på Core Image Sthlm. Efter ett par träffar med Kristina är klädinköpen mycket roligare idag. Inga fler misslade inköp vilket gör att jag sparar både tid och pengar. Kristina hjälpte mig inte bara att hitta en tuffare klädstil, hon hjälpte mig hitta min egen klädstil. Den som är jag och som passar mig som person. Det är inte bara jag som är nöjd efter Kristinas arbete, även min man är nöjd med att ha fått en stiligare fru. ”

Malin Trossing, ledarskapsexpert, Dare to Lead AB

 

”Vi anlitade Kristina Söderqvist på Core Image Sthlm som föreläsare till vårt 20-årsjubileum. Vi hade bjudit in kunder och samarbetspartners till mingel i våra nya lokaler och ville passa på att bjuda på en inspirerande föreläsning i ett ämne som både är viktigt och engagerande. Syftet var att inspirera och ge åhörarna nya infallsvinklar kring vad man signalerar med sina kläder. Publiken bestod av män och kvinnor i olika åldrar, från olika branscher och på olika positioner. Kristina lyckades på ett tydligt, roligt och engagerande sätt både inspirera och ge konkreta tips som alla kunde ta till sig. Kristina är proffsig och väldigt lätt att samarbete med. Dessutom är hon en förebild när det gäller stil!”

Cissi Silvstam, konsultchef, ServeOffice AB

 

”Jag hade en garderob full av kläder men ändå inget att ta på mig. Efter ett par trevliga och roliga timmar med Kristina på Core Image Sthlm hade jag funnit min egen stil och vilka färger och former som verkligen lyfter mig. Numera köper jag bara det jag passar i och det jag behöver, resten får hänga kvar i affären. Tack vare Kristina har kläder för mig blivit något lustfyllt istället för kravfyllt. ”

Anna Fagerström, Pr-strateg, PR-Kiosken

 

”Första gången jag träffade Kristina Söderqvist var i ett nätverk. För mig personifierade hon sitt eget varumärke genom att vara ovanligt snygg och välklädd. Det gjorde henne trovärdig i mina ögon. Det blir en väldigt “privat” situation, när hela ens garderob ska visas upp och synas, så jag var lite nervös innan. Men Kristinas ödmjukhet och lyhördhet gjorde att det kändes lugnt. Hennes tillvägagångssätt när vi gick igenom plagg efter plagg var både professionellt och strukturerat. Hon kan verkligen kläder, snitt, färger och mode och har dessutom öga för vad jag passar i och inte. När jag nu klär mig inför möten och framträdanden, känner jag mig väldigt trygg i att jag är “rätt”. Jag kan varmt rekommendera Kristina, hennes konsultation var värd varenda krona!”

Sissi Saller, egenföretagare