Personal shopping

Många tror att det är en lyx och få förunnat med personal shopping. Men det du investerar får du mångfalt tillbaka i form av nya favoriter i garderoben utan att behöva lägga tid och energi på att planlöst gå i butikerna. Oavsett om du behöver en ny jobbgarderob, kläder för en resa eller är ute efter partykläder för just den där festen så hjälper jag dig.

Jag hjälper dig att  lyfta fram det bästa hos dig genom att presenterar de där plaggen du verkligen klär i men som du kanske inte själv skulle tagit med dig in i omklädningsrummet. Jag guidar dig helt enkelt till kläderna och accessoarerna som ”lyfter” din befintliga garderob. Att du dessutom kommer spara både tid och pengar blir bara en extra bonus!

Till skillnad från många andra personal shoppers är jag helt oberoende. Det betyder att vi fritt kan välja mellan butiker, varuhus och varumärken utifrån just dina behov vilket gör det enklare att att hitta plaggen som passar dig och din plånbok Förutom att du kommer hem med plagg du sedan inte kommer vilja vara utan, får du även handfasta tips på hur du bör tänka när du är ute och handlar på egen hand.

Välkommen till en lyckad investering i dig själv och din garderob!