Om Kristina

"Kristina brinner verkligen för kläder och hon lyser när hon hjälper människor att hitta rätt stil eller plagg. Hon har ett stort kundfokus och hon imponerar alltid med att vara väl förberedd. Kristina är professionell och som kund känner man sig väl omhändertagen med hennes individanpassade lösningar. Hon ger utrymme för nyskapande då hon får kunden att våga ta ut svängarna och utmana sig själv lite mer. Kristina är stilsäker och har en härlig utstrålning som också kommer fram när hon föreläser.

Kristina är empatisk och lever som hon lär i alla situationer vilket skapar trovärdighet. Hon lyfter fram människors personlighet, ger dem en bättre självbild och ökat självförtroende. Kristina har hög social förmåga och en unik känsla för stil och hon kombinerar säkerhet, struktur och målmedvetenhet med vänlighet och välkomnande. Hon är en jordnära, äkta och trovärdig stilrådgivare som inspirerar dig att lyfta fram din personlighet, och det är värt varenda krona att anlita henne."

 

Sammanställningen baseras på svar från 13 kunder och samarbetspartners som lämnat svar anonymt april 2012. Detta har analyserats av Per Frykman och Karin Sandin – Ditt professionella rykte. 070-624 00 58