Möt mörkret med färg

Publicerad by Kristina

Svart kappa
Hösten här – och det med besked! Nu blir det återigen tillåtet att vira in sig i stora sjalar, värma sig i sköna kappor och knyta på sig rejäla skor.

Hösten är enligt min mening den årstid då det är enklast att klä sig. Nu finns det även möjlighet att använda en stor del av garderoben, för vissa sommarkläder funkar faktiskt fast det blivit kallare. Fortsätt använda sommarblusen men kombinera den med en grovstickad kofta. Låt även sommarkjolen hänga kvar en stund till och kombinera den med ett par tätstickade strumpbyxor och stövlar/stövletter/kängor.

När vi går mot kallare tider är det lätt att låta klädernas färger återspegla mörkret utomhus. De flesta börjar nu plocka fram den mörka höstjackan och snart åker även den svarta vinterkappan på.

Passa på att bryta den mörka trenden genom att kombinera den mörka kappan med fina accessoarer i färg. Sätt färg på handskar/vantar, mössa, halsduk/sjal, väska och skor. Eller varför inte markera midjan på kappan med ett fint skärp. På så sätt får kappan nytt liv!

 

Bilder från Zaras höstkollektion.

Grön väskaBoot m tryckhalsdukVäska plommontubceris väskaRöd väskaPlommonboothandskar

Väska kamel

mössa1 skärp

 

 

 

 

 

 

 

 

Publicerad i Accessoarer, Aktuellt, Kvinnligt, Shopping. Bookmark the permalink.

Kommentarer inaktiverade.