Butiksevent som skapar mervärde

Jag hjälper dig som driver klädbutik att genomföra kundkvällar och butiksevent som skapar mervärde både för kunderna och för dig som som arrangör. Att anlita mig som inspirationsföreläsare vid en kundkväll gör garanterat succé.

Välkommen att höra av dig på kristina@coreimagesthm.se så berättar jag gärna mer om hur jag kan hjälp din butik till mer lyckade och lönsamma kundkvällar.

 

"Kristina Söderqvist från Core Image Sthlm har varit i min klädbutik som inspirationsföreläsare vid ett flertal tillfällen vid kundkvällar. Kunderna får då möjlighet att höra Kristina prata om stil och där hon sedan hjälper dem med individuella tips och råd när de tittar och provar kläder. Kristina föreläser på ett väldigt inspirerande och lusfyllt sätt och hon har en unik förmåga att fånga deltagarnas intresse. Hon kryddar föreläsningen med konkreta tips och råd där hon bl.a. förevisar kläder och accessoarer på sig själv. Hon brukar prata om vikten av att hitta en personlig stil, hur man ska klä sig utifrån sina kroppsformer, hur man ska tänka kring färger etc. Kristinas besök i butiken är alltid lika uppskattade av våra kunder och vi som butik får möjlighet att erbjuda kunderna något extra samtidigt som vi skapar en plattform för ökad kundlojalitet och merförsäljning."

Cinna Örfelt, butiksinnehavare, HappyLife by Cinna